0757803116
0
Meniu

Categorii Acordeon

Prima pagină PARAVANTURI HEKO
Filtre

PARAVANTURI HEKO

 Ветробрани Heko 1Ветробрани Heko - комплект за предни и задни вратиВетробрани Heko


Paravanturi auto deflectoare aer HEKO pentru autoturisme și camioane - dizaine elegant și compact,  liderul calității. Acest brand  de paravanturi este cunoascut la nivel mondial calitatea sa impecabilă, manoperă perfectă, culoarea fumurie si pe primul loc - potrivirea perfectă, prin instalarea pe chederul portierei autovehicolului

Care sunt avantajele folosirii paravanturilor HEKO? 

Paravânturile sunt accesorii foarte utile pentru autoturismele dumneavostră. Funcția lor principală este de a devia aerul de la geamuri în timpul rulării autovehicolului, iar pe timp de ploaie când autovehicolul este oprit cu geamurile întredeschise  să nu permită picurarea apei înăuntru.

Vezi mai multDatorită acestei funcții, pe de o parte, praful, mizeria și alte murdărie sunt împiedicate să se lipească de ferestre, iar pe de altă parte, atunci când ferestrele sunt deschise, nu este permis să pătrundă un jet puternic de aer, ploaie sau zăpadă interiorul vehiculului spre pasageri. Renumitul brand polonez Heko oferă paravanturi cu caracteristici și funcționalitate optime. În următoarele rânduri, vom enumera avantajele achiziționării paravanului Heko: 
 1. Paravanturi Heko: Calitate și eficiență excelentă - Paravanele Heko sunt cunoscute în întreaga lume pentru calitatea și eficiența lor înaltă, ca marca numărul unu. Acestea fac față cu succes la prevenirea pătrunderii apei în ploaie și deviază aerul de la geamurile vehiculului, permițând astfel să menținem o bună vizibilitate și confort atunci când călătorim pe timp de ploaie sau ninsoare. Pe de altă parte, parbrizurile Heko sunt capabile să oprească cu succes pătrunderea unor cantități mari de aer atunci când mergi cu geamurile deschise. Acest lucru poate ajuta motorul să funcționeze mai eficient și să reducă consumul de combustibil. Foarte des, atunci când geamurile se aburin în timpul ploii sau zăpezii, trebuie să deschidem geamul pentru o evaporare mai rapidă a umezelii de pe geamul din față, dar fără paravanturi, picăturile de ploaie cad direct pe tapițerie și mânerele ușilor și chiar mai rău - pe mâna șoferului sau a pasagerului.
 2. Paravanturi Heko: Instalare ușoară - un alt avantaj semnificativ al paravanului Heko este instalarea lor ușoară. Mecanismul de instalare este destul de simplu, tot ce trebuie de la tine este să le introduci în sigiliul ferestrei și, dacă este necesar, să adaugi clemele metalice care se găsesc în plicul de ambalaj. Chiar dacă nu ați mai folosit niciodată acest tip de accesoriu, montarea parbrizelor Heko va fi ușoară.
 3. Paravanturi Heko: Dizaine modern și stilat - și nu în ultimul rând, paravanturi Heko se remarcă prin perfecțiunea manoperei pe margini și curbe. Sunt ascunse compact lângă geam, cu o culoare închisă și se potrivesc perfect cu dizain-urile mărcilor și modelelor moderne de mașini. Paravanturi pe parbrizele Heko, vei garanta aspectul elegant al vehiculului tău, care va face o impresie bună peste tot..
  Ветробрани Heko 2
  Paravanturi auto Heko - beneficiul utilizării

Alegerea potrivită de paravanturi auto HEKO pentru vehiculul dumneavoastră

Există mai mulți factori de luat în considerare pentru paravanturi  Heko. Acestea includ marca și modelul vehiculului dvs. și preferințele dvs., dacă este vorba doar pentru ușile din față sau pentru un set și pentru ușile din spate. Iată câteva informații suplimentare despre factorii menționați: 

 • Alegerea paravanturi Heko: marca și modelul – Ar trebui să fie clar că paravanturi Heko sunt căutate după marca și modelul vehiculului pentru care sunt destinate. Dacă faci cumpărături la un magazin online, de exemplu, paravanturi Heko disponibile vor fi probabil împărțite în grupuri în funcție de criteriile de marcă și model. Așa că caută dacă marca și modelul mașinii tale se numără printre opțiuni și vede exact ce articole din categorie sunt disponibile.
 • Аlegerea paravanturi Heko: numai ușile din față sau toate cele patru - cel mai bine este să fiе cu paravanturi Heko pentru toate cele patru uși. În primul rând, pentru că pasagerii din spate sunt, de asemenea, protejați și, în al doilea rând, pur estetic, un set complet de paravanturi Heko arată complet și mai bine, pe măsură ce linia este continuată cap la cap pe geamuri. Desigur, chiar și parbrizurile Heko pentru ușile din față sunt suficient de bune, sunt și mai ieftine, așa că alegerea vă aparține. Mizați pe paravanturi Heko, ale căror design nu sunt doar elegante, ci se potrivesc și cu designul mașinii dvs. și îi conferă un aspect cu adevărat finisat și elegant.. 
  Ветробрани Heko 3
  Paravanturi auto Heko - Dumneavoastra pot alege BK Tuning

De ce să cumpărați paravanturi auto HEKO de pe Bktuning.com?

Compania noastra Proset Ltd. ofera gama completa fara exceptie, cele mai bune si cele mai actuale modele de paravanturi Heko pentru autoturisme si camioane. În calitate de importator, avem o disponibilitate constantă de 90% a tuturor modelelor de paravent Heko. Paravanturi Heko care vor satisface pe deplin nevoile si cerintele dumneavoastra atat in ceea ce priveste calitatea si fiabilitatea, cat si in ceea ce priveste caracteristicile estetice. Vizita magazinul nostru fizic și showroom-ul din orașul Sofia in Bulgaria sau plasați o comandă direct prin platforma noastră online Bktuning.com. Dumneavoastra pot vedea câteva motive bune pentru a cumpăra paravanturi Heko de la noi:

Paravanturi auto HEKO de pe Bktuning.com: Toate produsele curente - suntem reprezentantul exclusiv al mărcii pentru Bulgaria și in Romania și primim în mod regulat cele mai recente produse cu o calitate extraordinarea excelentă și o serie de caracteristici inovatoare. Indiferent care este vehiculul dvs., parbrizele dvs. HEKO sunt la noi.

Paravanturi auto HEKO de pe Bktuning.com: Prețuri competitive – pe langa cea mai buna calitate si ofertele actuale din catalogul renumitului brand, oferim si preturi competitive pentru paravanturi Heko. Prețuri care sunt în concordanță cu caracteristicile și tendințele pieței mondiale, precum și cu capacitățile financiare ale consumatorului mediu. Facem periodic promoții speciale și reduceri la anumite articole de care poți profita. În platforma noastră online Bktuning.com veți găsi fără îndoială raportul optim între calitate și preț pentru această categorie de produse.  

Ветробрани Heko 4
Paravanturi auto HEKO pentru toate modelele de mașini

 

Paravanturi auto HEKO de pe Bktuning.com: Selecție largă – oferim paravanturi Heko pentru vehicule de la Audi, BMW, Dacia, Chevrolet, Citroen, Fiat, Ford, Honda, KIA, Mercedes, Volvo, Toyota și multe altele. Selecția bogată și variată de paravent Heko pe care o avem în stoc ne permite să satisfacem cerințele celei mai largi game posibile de utilizatori.

Paravanturi auto HEKO de pe Bktuning.com: Consultanta profesionala - echipa noastra este formata din profesionisti cu o vasta experienta in domeniu. Asadar, cine are nevoie de ajutor si sfaturi in ceea ce priveste alegerea unui anumit tip si model de paravent Heko si montarea acestora, nu ezita sa ne contacteze. Vă vom răspunde cu plăcere la toate întrebările dumneavoastră și vă vom ajuta să faceți alegerea corectă a paraventului Heko. O alegere datorită căreia călătoriile dumneavoastră de acum încolo vor fi cât mai relaxate și confortabile, iar vehiculul dumneavoastră va arăta mai elegant ca niciodată. 

Cumpărați paravanturi Heko de care aveți nevoie din magazinul nostru fizic din Sofia sau de pe platforma noastră online Bktuning.com pentru a vă garanta călătorii zilnice mai sigure, mai plăcute și mai confortabile!  

 

Какви са ползите от употребата на ветробрани Heko?

Как да изберете подходящите ветробрани Heko за вашето превозно средство?

Защо да закупите ветробрани Heko именно от Bktuning.com?

«1»

Casetă HTML5