0757803116
0
Meniu

Categorii Acordeon

Prima pagină COVORASE AUTO
Filtre

COVORASE AUTO

Стелки PetexСтелки Petex МокетСтелки за кола Petex - мокетниСтелки за кола Frogum - ПолшаСтелки за кола Rezaw Plast - легениСтелки Rezaw Plast бежови Стелки за кола Гумени стелки Geyer Hosaya - бежови 3D гумени стелки Element - Novline

Covorasele pentru autoturisme si camioane oferite de noi sunt de la marci europene de inalta calitate, fara mirosuri, consacrate pe pietele europene. O mare varietate de branțuri din mochetă și cauciuc cu mărcile Petex, Rezaw Plast și Frogum. 

Covorașe auto - ce funcții îndeplinesc în vehicul

Covorașele auto sunt de fapt un accesoriu pentru vehicul mult mai important decât credeți. Funcțiile decorative și estetice sunt departe de a fi singurele pe care le îndeplinesc. Investiția în covorașe auto de calitate are o influență directă asupra curățeniei și igienei, precum și asupra atmosferei generale din mașina dvs. Mai jos vom sublinia pe scurt principalele funcții ale articolelor din categoria „Covorase auto“: 

Vezi mai mult
 1. Covorașe auto: menținerea curățeniei și igienei – covorașele de încredere vor ajuta la menținerea nivelului dorit de curățenie în vehiculul dumneavoastră. Acestea împiedică principalele tipuri de murdărie care intră în interiorul mașinii dumneavoastră să ajungă la podea. Inclusiv murdărie, noroi, firimituri și resturi alimentare etc. A avea covorașe auto va menține contaminarea la minimum și va economisi o cantitate semnificativă de timp și efort asociat cu procesul de curățare a vehiculului dumneavoastră.
 2. Covorașe auto: Protecție împotriva umezelii și mucegaiului – această funcție a covorașelor mașinii dumneavoastră va fi deosebit de importantă în perioada toamnă-iarnă a anului. O perioadă în care ploaia și zăpada sunt obișnuite, iar șoferii se trezesc în mod regulat să intre în vehicule cu pantofii umezi. Datorită calității cauciucului, covorașul auto nu se va uda și nu va reține umezeala pe podea. Aveți grijă că umiditatea este un factor destul de dăunător. Păstrarea acestuia pentru o perioadă lungă de timp poate duce la formarea mucegaiului și colectarea diferitelor bacterii și microorganisme.
 3. Covorașe auto: Limitați mirosurile nedorite - Covorașele de încredere vor limita mirosurile nedorite din vehiculul dumneavoastră. Acestea pot fi mirosuri cauzate de colectarea murdăriei, precum și de pătrunderea diferitelor lichide și substanțe în interior. Covorașele mașinii dvs. vă vor ajuta să păstrați atmosfera din mașină proaspătă și călătoriile dvs. cât mai plăcute și confortabile posibil.
  Стелки за кола 1

  Covorașe auto - funcții

Cum să alegi covorașele potrivite?  

Există mai mulți factori importanți de luat în considerare atunci când alegeți covorașele auto. Printre acești factori se numără materialele din care sunt fabricate, precum și mărcile și modelele de vehicule pentru care sunt destinate. Iată mai multe informații despre factorii menționați: 

 • Materiale – Cele mai populare materiale pentru covorașele auto sunt cauciucul și mocheta. Covorașele din cauciuc sunt de cea mai bună calitate – oferă o protecție maximă fiabilă împotriva murdăriei și umezelii chiar și atunci când afară plouă sau ninge. Cauciucul de înaltă calitate al mărcilor germane și poloneze de covorașe nu permite răspândirea mirosurilor nedorite și nu conține ingrediente toxice. În plus, covorașele făcute de ea se potrivesc perfect pe podeaua mașinii, fără nicio alunecare. În ceea ce privește covorașele auto mochetate, acestea vin în design extrem de stilat și elegant. Ei colectează cu succes murdăria și nu lasă umiditatea și lichidele în cantități mici, dar la un moment dat se udă și în primul rând transmit umiditatea pe covorul mașinii și, în al doilea rând - păstrează această umiditate pentru o lungă perioadă de timp, ceea ce poate crea mucegai. 
 • Mărci și modele – Există covorașe auto pe piață care sunt concepute pentru anumite mărci și modele de vehicule. Acestea sunt adaptate caracteristicilor, parametrilor și spațiului liber disponibil în vehiculele respective. Așadar, atunci când vă uitați la orice covoraș pentru mașină, asigurați-vă că sunt făcute pentru mașina pe care o dețineți. Covorașele auto germane și poloneze sunt cele mai bune, unde există un număr mare de producători cu mulți ani de experiență, iar cel mai important lucru este că nu fac compromisuri cu potrivirea la model, precum și faptul că materialele pe care le folosesc sunt de o calitate impecabilă, de calitate superioară și fără mirosuri. Nu cumpărați niciodată covorașe auto din China, deoarece prima dată când vă încălziți mașina, aceasta nu va putea respira și, în plus, nu este clar din ce substanțe toxice pot fi făcute. Problema producătorilor din Turcia de covorașe auto este parțial identică.
 • anti-alunecare – trebuie să vă asigurați că covorașele auto pe care le achiziționați nu provoacă nicio alunecare atunci când sunt în contact cu picioarele dvs. Până la urmă, este vorba despre momentele în care conduci și chiar și o ușoară alunecare a piciorului poate duce la accidente destul de grave.
 • extra – există pe piață modele de covorașe cu câteva extra care îți pot fi de mare ajutor. Ca exemplu de astfel de plus suplimentar, vom oferi marginea ridicată la capete, care ajută la reținerea mai eficientă a prafului, noroiului, apei, zăpezii etc. În consecință, există modele de covorașe de mașină cu o margine mai înaltă - tip bazin și cu una inferioară. Desigur, o margine mai înaltă protejează mai bine și reține mai multă murdărie și lichide, dar cel mai important factor este că covorașele dvs. au o margine generală și sunt fără miros.
  Стелки за кола 2

  Covorașe auto - confortabile și de calitate

De ce să cumpărați covorașe de pe Bktuning.com?    

Proset Ltd. este o companie care din 2008 se ocupă de importul și vânzarea de accesorii și piese de tuning. Accesorii și piese de tuning, care pot fi găsite atât în ​​magazinul nostru fizic și showroom-ul din orașul Sofia, cât și în platforma noastră online Bktuning.com. Acesta este motivul pentru care ar trebui să aveți încredere în noi atunci când căutați covorașe auto:

Covorașe auto de la Bktuning.com: Calitate excelentă -  oferim doar covorașe auto de cea mai înaltă calitate și fără miros, fabricate în Europa. Suntem reprezentantul exclusiv al unui număr de mărci europene de top și oferim clienților noștri cele mai bune și cele mai noi produse din cataloagele lor. Vom avea cea mai mare varietate de covorașe din Bulgaria și România. Cumpărând pe platforma noastră online Bktuning.com, veți primi covorașe garantând curățenie și igienă impecabilă în vehiculul dumneavoastră.

Covorașe auto de la Bktuning.com: Prețuri competitive - în același timp, prețurile noastre sunt cât mai competitive și adaptate specificului pieței europene. Facem periodic promoții și reduceri de preț la anumite articole de care ar trebui să profitați. Cu siguranta, platforma online Bktuning.com are raportul optim intre calitate si pret pentru aceasta categorie de produse.

Стелки за кола 3

Covorașe auto BK Tuning

Covorașe auto de la Bktuning.com: selecție largă - platforma online Bktuning.com are o selecție extrem de largă de articole din categoria „Covorase auto”. Articole cu diferite țesături, dimensiuni, extra, etc. Tot ce rămâne este să alegi cele mai potrivite covorașe auto care se potrivesc cu caracteristicile vehiculului tău.

Covorașe auto de la Bktuning.com: Sfaturi profesionale - dacă aveți nevoie de sfaturi profesionale în alegerea covorașelor auto, contactați imediat echipa noastră. Vă vom servi și vă vom ajuta cu un zâmbet. Avem angajați cu înaltă calificare care au o vastă experiență în comercializarea acestui tip de mărfuri. Aceștia vă vor oferi informațiile necesare despre covorașul pe care l-ați selectat și vă vor ajuta să alegeți cea mai corectă soluție pentru vehiculul dumneavoastră. 

 

Стелки за кола – какви функции изпълняват в превозното средство?

Как да изберете подходящите стелки за кола?

Защо да закупите стелки за кола от Bktuning.com?

«1»

Casetă HTML5